Metrop plantenvoeding, Postbus 169, 3400AD IJsselstein, Nederland.
Kies uw taal: Metrop plantenvoeding

Metrop


Metrop


Metrop


Metrop Hydroponics

geconcentreerde vloeibare plantenvoedingen.Metrop Hydroponics is een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoge kwalitatieve vloeibare plantenvoedingen voor land-, tuinbouw en hobbyteelt.

Door jarenlange teelt- en testervaring benadert Metrop Hydroponics de gewassen op een andere manier dan de meeste andere voedingsproducenten.
De belangrijkste gedachte hier achter is, om dat te geven wat een gewas het meest kan opnemen in elke fase van de groei- en bloeicyclus.

Plantenvoedingen worden ontwikkeld en verbeterd door Metrop door middel van een nutriëntenanalyse van het plantensap, elke 2 weken in een groei en bloei cyclus.

Metrop doet dit in samenwerking met 2 laboratoria met ieder een eigen fabriek waarvan er een gespecialiseerd is in het maken van hoge geconcentreerde vloeibare meststoffen en het oplossen van problemen bij specifieke gewassen, en er een gespecialiseerd is in het fabriceren van zogenoemde gewasstimulatoren

Doordat wij van Metrop Hydroponics andere grondstoffen voor onze plantenvoedingen gebruiken dan andere plantenvoeding leveranciers zijn wij in staat om grotere NPK verschillen te maken wat tot gevolg heeft voor een beter en groter gewas ontplooiing.

Deze "duurdere" grondstoffen zijn vrij van cadmium en andere zware metalen en bevatten nagenoeg geen chloor.
Dit betekent voor de kweker en consument een gezonder eindproduct met een betere smaak.

Metrop plantenvoedingen zijn biologischafbreekbaar.


Organisatie.

Metrop Hydroponics plantenvoeding probeert zijn organisatie zo klein en efficiënt mogelijk te houden.
Dit is mogelijk omdat de Metrop Hydroponics plantenvoedingen, door de sterke concentratie, veel minder opslagruimte nodig hebben en dus ook veel minder vervoer met zich meebrengt.
In Nederland worden bestellingen binnen maximaal 48 uur geleverd en in Europa binnen maximaal 72 uur.

Verder werken wij nauw samen met een aantal groothandelaren cq. handelspartners in binnen en buitenland die een hoop van de distributie en verkoop in hun regio regelen.

Op alle producten en folders van Metrop Hydroponics vindt u ons telefoonnummer en e-mailadres. Heeft u nog vragen, aarzel niet en neem contact met ons op.

Door onze kleine efficiënte organisatie staan wij dichter bij de telers, en weten wij altijd wat er zich op de markt af speelt.


Filosofie.

Er zijn veel soorten plantenvoedingen op de markt. Veel plantenvoedingen leveranciers brengen aparte voedingen uit voor aarde-, coco- en hydrokultuur teelt, sporenmixen, missende linken, bacteriën, tabletten (kunnen ze maar niet vloeibaar krijgen zonder problemen) en ga zo maar door.
Ze doen alsof ze veel kennis en teelervaring in huis hebben maar "halen" kennis van elders zonder dat ze het zelf begrijpen en showen foto`s van anderen.

De meeste van deze producten zijn overbodig en hebben maar een functie en dat is om zoveel mogelijk geld uit de zak van een teler of winkelier te kloppen.

Metrop Hydroponics doet hier niet aan mee. Een plant die op steenwol groeit, heeft geen andere bouwstoffen nodig dan een plant die op aarde groeit. Hij heeft op steenwol hydro teelt alleen wat meer daarvan nodig omdat er in aarde al wat van deze elementen aanwezig zijn en in steenwol niet.
Het enige wat een kweker hoeft te doen is zijn kweekschema aanpassen op het type medium wat hij gebruikt.

Vandaar de Metrop Hydroponics plantenvoeding lijn zonder bedrog.metrop


Copyright Metrop Hydroponics 2001

Links:

Hydroponics aarde/coco/hydro Groeivoeding
Hydroponics aarde/coco/hydro Bloeivoeding
Metrop aarde/coco/hydro Moeder plantenvoeding
Hydroponics Amino wortelstimulator
Hydroponics Amino groeistimulator
Hydroponics Amino bloeistimulator / bloeibooster
Hydroponics Calcium Magnesium meststof
Aarde kweek schema
Coco kweek schema
Hydro kweek schema
Vol water kweek schema
Sproei kweek schema
Hydro kweek info
Hydro kweek problemen
Carolina's groente tuin
Home Metrop

Metrop Hydroponics hoog geconcentreerde vloeibare plantenvoeding