Metrop plantenvoeding, Postbus 169, 3400AD IJsselstein, Nederland.
Kies uw taal: Metrop plantenvoeding

 

Metrop

 

 

Metrop

Metrop Calgreen


Functie: Calcium is een belangrijk bestanddeel van alle celwanden en membramen. Tekortkomingen in de aanwezigheid van calcium zullen nadelige effecten hebben op de celdeling, verzwakt de structurele stabiliteit en de doordringbaarheid van celwanden. Fruit wat rijk aan calcium is, zorgt voor een langere opslagtijd en een hoger gewicht en beschermt tegen verschillende fysieke ziektes zoals watercore, bitterpit en inwendige rotting.

Beschrijving: Metrop Calgreen is een volledig water oplosbare vloeistof gel wat 22,5% calcium bevat en een gebalanceerd aantal micro elementen. Metrop Calgreen is speciaal geformuleerd voor gebruik als een snel oplosbare vloeistof en kan gebruikt worden voor alle fruit- en groentegewassen om de fruitstevigheid, opslabaarheid, kleur en huid te verbeteren.

Altijd de container schudden voor het openen.

Gebruik: De Spraytank moet gevuld worden met de helft van het benodigde water. Na schudden van de container meet je de benodigde hoeveelheid Metrop Calgreen af en voeg het bij het water in de tank terwijl je continu roert. Voeg de rest van het water toe tot de correcte verdunning. Sproei.

Verdunning: Aanbevolen verhouding is 500-1500 liter water per hectare.Aanbevolen gebruik:

Metrop kweekschema

Tank mix verenigbaar:

Metrop Calgreen is verenigbaar met de meeste, maar niet alle pesticiden, groei stimulators en micronutriënten met in achtneming op natuurkundige tank mixing en biologisch effecten op het gewas. Echter kan Metrop niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of schade van het gewas omdat niet alle pesticiden getest zijn en omdat het effect van elk soort mix afhankelijk is van andere factoren zoals pesticiden geconcentreerdheid, gewas condities, groei fasen, weer omstandigheden en het volume van het watergebruik.

Voorzorgsmaatregelen:
Metrop Calgreen moet opgeslagen worden in een vorstvrije ruimte met een optimale opslag temperatuur tussen de 5 – 40 C°. Metrop Calgreen is een niet-gevaarlijke en een niet brandbare spuitvloeistof. Handschoenen en gezichtsmasker moeten gedragen worden bij gebruik van het concentraat.

Verpakking:
Metrop Calgreen is te verkrijgen in HDPE drums van 1 liter, 5 liter, 10 liter inhoud,
200 liter en 1000 liter bulk is mogelijk.Copyright Metrop Hydroponics 2001

Links:

Hydroponics aarde/coco/hydro Groeivoeding
Hydroponics aarde/coco/hydro Bloeivoeding
Metrop aarde/coco/hydro Moeder plantenvoeding
Hydroponics Amino wortelstimulator
Hydroponics Amino groeistimulator
Hydroponics Amino bloeistimulator / bloeibooster
Hydroponics Calcium Magnesium meststof
Aarde kweek schema
Coco kweek schema
Hydro kweek schema
Vol water kweek schema
Sproei kweek schema
Hydro kweek info
Hydro kweek problemen
Carolina's groente tuin
Home Metrop

Metrop Hydroponics hoog geconcentreerde vloeibare plantenvoeding