Metrop plantenvoeding, Postbus 169, 3400AD IJsselstein, Nederland.
Kies uw taal: Metrop plantenvoeding

 

Metrop

 

 

Metrop AminoRoot


Metrop AminoRoot is een meststof gebaseerd op vrije aminozuren verkregen via synthese (SFAA’s). De oplossing wordt zeer snel door de bladeren opgenomen (90% binnen 7 uur).

Eigenschappen:
Metrop AminoRoot is een stimulerende voedingsstof met een hoog gehalte aan vrije aminozuren en oligopeptiden van laag moleculair gewicht.
Metrop AminoRoot is uitermate geschikt voor een snelle absorptie door de cel van de plant. Deze voedingsstof houdt het metabolisme van de plant in evenwicht en verhoogt de opname van minerale voedingsstoffen door het verbeteren van de doorstroming van de plantensappen.
Aangezien Metrop AminoRoot zeer snel wordt opgenomen door de cel van de plant (via Amino Root’s eigen biochemisch systeem (oligopeptiden)), verbruikt het geen energie van de plant en is dus onafhankelijk van de fotosynthese van de plant.
Metrop AminoRoot verhoogt de productie, de grootte en de kleuring van het fruit en activeert het rijpingsproces. De aminozuren dragen bij tot de verhoging van het bladgroengehalte en vertragende veroudering door verhoging van de fotosynthese.
Metrop AminoRoot is speciaal geschikt voor de behandeling van planten die onderhevig geweest zijn aan ongunstige invloeden zoals transport, verplanting, vorst, wind, hagel, snoeien, behandeling tegen onkruid of insecten.

Gebruik:
Altijd de container schudden voor het openen.
De spraytank moet gevuld worden met de helft van het benodigde water.
Na het schudden van de container meet je de benodigde hoeveelheid Metrop AminoRoot af en voeg het bij het water in de tank terwijl je continu roert.
Voeg de rest van het water toe tot de correcte verdunning. Sproei.

Verdunning:
Als blad behandeling: 2.5-5 liter /ha opgelost in minimaal 250 liter water.

Aanbevolen gebruik:
Een eerste maal toepassen net voor de bloeifase, vervolgens 2 á 3 weken later.
Bij de vorming van de eerste zaadjes, de behandeling herhalen.

Tankmix verenigbaar:
Metrop AminoRoot is verenigbaar met de meeste, maar niet alle pesticiden, groeistimulators en micronutriënten met in achtneming op natuurkundige tank mixend en biologische effecten op het gewas, met uitzondering van producten die aminozuren bevatten verkregen via hydrolyse. Echter kan Metrop Hydroponics niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of schade van het gewas omdat niet alle pesticiden getest zijn en omdat het effect van elk soort mix afhankelijk is van andere factoren zoals pesticiden geconcentreerdheid, gewas condities, groei fasen, weersomstandigheden en het volume van het watergebruik.

Voorzorgsmaatregelen:
Metrop AminoRoot moet opgeslagen worden in een vorstvrije ruimte met een optimale opslagtemperatuur tussen de 5- 40 C°. Metrop AminoRoot is een niet-gevaarlijke en een niet brandbare spuitvloeistof. Handschoenen en een gezichtsmasker moeten gedragen worden bij gebruik van het concentraat.

Verpakking:
Metrop AminoRoot is te verkrijgen in HDPE drums van 1 liter, 5 liter en 10 liter inhoud.
200 liter en 1000 liter bulk is mogelijk.Copyright Metrop Hydroponics 2001

Links:

Hydroponics aarde/coco/hydro Groeivoeding
Hydroponics aarde/coco/hydro Bloeivoeding
Metrop aarde/coco/hydro Moeder plantenvoeding
Hydroponics Amino wortelstimulator
Hydroponics Amino groeistimulator
Hydroponics Amino bloeistimulator / bloeibooster
Hydroponics Calcium Magnesium meststof
Aarde kweek schema
Coco kweek schema
Hydro kweek schema
Vol water kweek schema
Sproei kweek schema
Hydro kweek info
Hydro kweek problemen
Carolina's groente tuin
Home Metrop

Metrop Hydroponics hoog geconcentreerde vloeibare plantenvoeding